Kompilator

021 - IT-bubblan 2.0 med Martin Edenström

December 11, 2019

Lyssna på Spotify | iTunes | Overcast

Enligt lyssnarstatistiken har Kompilator minst 30 lyssnare som inte var födda under it-bubblan. Bartek och Martin Edenström tar en walk down memory lane om millenieskiftet då IT-yran var glödhet, kepskillar med HTML-skills regerade Stureplan och hur allting krashade över en natt. Martin var med mitt i hetluften och dokumenterade allt på sin sajt kickad.nu - ser han några likheter med dagens situation där företagen slåss om att erbjuda jobb till utvecklare? Bör vi vara oroliga? Är IT-bubblan 2.0 här?

Bild på Martin Edenström

Veckans gäst

Martin Edenström har haft förmånen att influera och påverka digitaliseringen i Sverige under snart 20 års tid. Dels i rollen som Stockholmschef på Consid, men även genom egna branschsajten och nyhetsbrevet MKSE.com som tiotusentals beslutsfattare varje månad läser. Samt som digitaliseringsexpert åt Resumé. Martin föreläser återkommande på universitet, Berghs och event som Marketing Automation Day, Webbdagarna och WSA.

Länkar

Gilla och följ Kompilator

Om du gillade detta avsnitt kan du prenumerera på Kompilator i din poddapp. Jag är hemskt tacksam om du även lämnar ett omdöme på iTunes vilket hjälper fler att upptäcka podden.


Bartek Tatkowski

Kompilator är podcasten för dig som jobbar med utveckling. Nytt avsnitt med en ny gäst varannan onsdag. Följ oss på Twitter!

Lyssna på Spotify | iTunes | Overcast | Google Podcast | RSS