029 - Aurelia med Andreas Wänqvist och Jürgen Wenzel

Publicerad 2020-03-31

Veckans gäst

Andreas har jobbat som utvecklare i mer än två decennier. 2011 började han bygga system i Azure och snart 10 år senare är det fortfarande bland det roligaste han vet. Passionen är just arkitektur av molnbaserade system samt front end-utveckling med webramverket Aurelia. Andreas är Core Team member i Aurelia sedan 2017, driver aureliaweekly.com samt föreläser och utbildar inom Aurelia.

Jürgen Wenzel har kodat i nästan 40 år och varit konsult med fokus på systemdesign och utveckling i 25 år. Sedan starten med maskinkod som barn så har han med nöje och enstaka frustration rört sig genom lager, språk och stacks. För nuvarande spenderar han mest tid med Aurelia och .NET. När han kan hitta tid utanför IT så utbildar han skådespelare i rörelse och scenkamp och han letar konstant efter sätt att få in svärdssvingande i datorjobbet.

Titlar

Gilla och följ Kompilator

Om du gillade detta avsnitt kan du prenumerera på Kompilator i din poddapp. Jag blir jätteglad om du lämnar ett omdöme på iTunes vilket hjälper fler att upptäcka podden.

Kompilator hittas på världsvida webben men även på @kompilatorpod på Twitter och LinkedIn.